Суспільство

Головним аграрником області може стати ветеринар

Вакантну посаду директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА може зайняти Юрій Павлішен, колишній заступник начальника Головного управління ветеринарної медицини в Чернігівській області.

Цю інформацію підтвердив сам кандидат.

Напередодні нового призначення ЧЕline отримав деяку компрометуючу інформацію про згаданого претендента на посаду.

Так, у 2005 році КРУ Чернігівської області провело перевірку обласної лабораторії ветеринарної медицини і склало на її основі акт, де Павлішену закидалося спричинення незаконних видатків, неефективне використання бюджетних коштів й отримання двокімнатної квартири.

Сам функціонер ветеринарної медицини відкидає всі звинувачення: «Ця перевірка нічим не закінчилася. Суду не було. Справа була відкрита і закрита. Факти не підтвердились. Я не притягувався до відповідальності».

Також можливий головний аграрник області відкидає звинувачення, що у 2010 і 2012 роках на виборах був довіреною особою від Партії Регіонів, зокрема по Чернігівському району від Станіслава Прокопенка.

«Та перестаньте. Вперше це чую. Я сам із Західної України. Яка Партія Регіонів?», — так він прокоментував цю інформацію.

Своє ж звільнення з посади заступника начальника ветеринарної медицини пояснює не звинуваченнями в корупції, а банальним скороченням.

«Це пішла чорна кампанія. Я це все розумію. Ті люди, які хотіли мене дискредитувати в 2005 році, мабуть, узялися за старе. Я точно знаю, хто це робить», — сказав Павлішен, проте назвати своїх недругів так і не захотів.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Павлишен такой же коррупционер, как и бывший глава областной ветслужбы Кульбако (кстати, при Януковиче был ярым регионалом) и его заместитель и любитель крышевания подконтрольных предприятий го-н Чаплиев!…все они вместе и «плодотворно» сотрудничали до недавнего времени..И пусть Павлишен не пи…т. что он к Партии регионов отношения не имеет — он лично курировал и на некоторых собраниях своих подчиненных присутствовал, когда там агитировали за кандидатов от Партии регионов!…»котлы» на фотке у него тоже типа соответсвуют зарплате госслужащего?!

  2. Я в жодному разі нікого не виправдовую і не захищаю — у самого алергія на регіоналів, але в ті часи усі держслужбовці і чиновники були регіоналами

Back to top button