Суспільство

Гройсман наказав Кулічу і Атрошенку прозвітувати про готовність до зими

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив головам обласних державних адміністрацій (зокрема й очільнику Чернігівської ОДА Валерію Кулічу) до 15 вересня провести колегію для обговорення стану підготовки до опалювального сезону на місцях.

Про це глава уряду заявив під час наради щодо розгляду проблемних питань в енергетичній галузі та заходів із підготовки паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2016-2017 рр. у форматі Антикризового енергетичного штабу.

«До 15 вересня провести колегію щодо стану підготовки до опалювального сезону, зимового. Я думаю, що перед 15-м проведемо колегію, на якій вони прозвітують щодо готовності тепла», — зазначив Володимир Гройсман.

Прем’єр розгляне можливість направити на ці колегії міністрів, віце-прем’єр-міністрів, щоб зрозуміти реальний стан справ на місцях щодо підготовки до осінньо-зимового періоду.

«Я вважаю, нам потрібно до середини вересня провести колегію у кожній області, щоб кожен мер, кожен керівник управління прозвітували, що вони роблять у цьому питанні. А то в мене складається таке враження, що на місцях особливо вже ніхто не переймається тим, щоб систематизувати цю роботу. Хто має конкретні проблеми, той це робить, але, за великим рахунком, я не чую, щоб зібрали, поставили завдання, забезпечували виконання і якісно підготували до зими увесь комплекс», — зазначив Володимир Гройсман.

Ще статті по темі

Back to top button