Суспільство

Громадські активісти Чернігівщини з’їхалися до Бречі (Фото)

Сьогодні, 15 липня, представники з Талалаївського, Городнянського, Семенівського, Новгород-Сіверського, Сновського, Сосницького, Менського районів, гості з Чернігова та Києва з’їхалися в с. Бреч Корюківського району на VII зустріч громадських активістів Чернігівщини.

На заході, присвяченому туристичній тематиці, члени громадських організацій, представники бізнесу, учасники АТО й активісти розповідали про свої міста, обмінювалися досвідом розвитку сфери туризму рідного краю, говорили про співпрацю, а також презентували власні ініціативи.

Зокрема, активісти з Городні продемонстрували відеоролик та розповіли про організацію відкритого молодіжного фестивалю аматорської творчості «SummerFest», який успішно вже вдруге відбувся у райцентрі в червні цього року. Досвідом створення та розвитку Менського інформаційного туристичного центру поділилися представники новоствореної громадської організації «Спілка жінок Менщини». Також продемонстрували свої презентації активісти зі Сновська, Сосниці та Семенівки.

Своєрідною родзинкою VII зустрічі активістів стали виступу спеціально запрошених гостей — громадського діяча Євгенії Малих і першого українського мотомандрівника, що здійснив навколосвітню подорож, Валерія Кришеня.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button