Суспільство

Характеристика і комплектація автоматичних промислових воріт Ryterna у Тернополі від brama-market.lviv.ua

Автоматичні ворота на виробництво – тема не те щоб складна, але незрозуміла, як мінімум. Які вони бувають, на що звертати увагу при купівлі? Чому не можна просто встановити побутові брами великого розміру? На усі ці запитання ми відповімо у цій статті. Ціни промислових воріт у Тернополі можна дізнатися за посиланням.

255

Типи промислових брам Ryterna

Спочатку поговоримо про відмінності промислової серії від побутової:
— у конструкції використовуються посилені торсійні пружини, ролики та кронштейни;

— напрямні виготовляються з товстішої сталі;
— використовується більш потужна автоматика;
— додатковий захист від корозії та хімікатів, наприклад, для автомийок;
— індивідуальне виготовлення великогабаритного полотна

Промисловий асортимент Ритерна умовно поділяється на три типи – це секційні, ангарні та підвісні. А тепер короткі характеристики про кожному:

Секційні автоматичні ворота TLP – їх ще називають утепленими. Такі брами складаються з товстих панелей «сендвічей» (40 або 80 мм) та мають наповнення з пінополіуретану, огорнутого з двох сторін сталевими листами.

Основна відмінність від гаражною лінійки – це розмір, полотно таких брам можна виготовити до 12,5 м у ширину та довжиною до 15 м. Звичайно, для утримання такої ваги необхідний посилений каркас та комплектуючі. Тому метал напрямних та фурнітури має товщину 2 мм.

Підвісні відкатні брами – їх полотно складається з таких самих «сендвічей», але рухається не вверх по напрямним, а вбік. Саме полотно тримається за допомогою роликів на напрямній рейці. Габарити проїзду можуть сягати 5 м у ширину та 4 м – у висоту. Така компактна конструкція за займає місця ні перед, ні всередині приміщення. Для швидкого входу в полотно можна врізати хвіртку.

Ангарні ворота – конструкції мега-розмірів. Їх встановлюють у авіаційних ангарах, космодромах, верфях та інших величезних приміщеннях. Ангарними можуть бути секційні, підвісні, розпашні або складні промислові ворота.

Останній тип, або ворота гармошка, встановлюють там, де проїзд надто широкий – більше 15 м. Стулки складаються в різні сторони та майже не займають корисного місця.

оооо 

Особливості та комплектація брам для промисловості

Тип Секційні Підвісні Складні
Особливість Кількість робочих циклів піднімання збільшена до 100 000 Встановлюються тоді, коли немає місця для стельових напрямних. Можна монтувати, як ззовні, так і в середині приміщення Ідеально підходять приміщенням без перемички або там, де неможна перенавантажувати перекриття
Фурнітура Оцинкована сталь
Товщина металу 2 мм

 

Цінова політика на ворота промислового типу 

Вартість визначається індивідуально, з розрахунку розміру та додаткових комплектуючих – вікна, хвіртки, замки, ручки, автоматика.

Ціни воріт з сендвіч панелей (секційних) вказані у таблиці:

Розміри, мм Ціна, мм
3000х2500 903
4000х3500 1 481
5000х4000 2 069

 

Автоматичні приводи для промисловості — Faac, Nice, Came

 

Не всі ворота потребують встановлення приводів — це, наприклад, ролетні або розпашні. Але таким великогабаритним системам, як підйомні, обов’язково потрібен додатковий захист від падіння. Та й вагу промислових стулок здатен підняти не кожен.

Марки електродвигунів італійського походження Faac, Came та Найс випускають посилені промислові моделі, серед яких кожен знайде свою. Основні характеристики – це висота полотна, її вага, інтенсивність роботи привода та вітрова зона.

Як замовити великі ворота у Тернополі?

 

Обирайте тип воріт, який підійде вашому приміщенню, та телефонуйте нашим менеджерам за телефонами  — (067) 3488399, (050) 1604611. Подивитися демо-стенди можна у виставковому залі нашої компанії у вашому місті! Доставка у Тернопільську області – безкоштовна. Усі актуальні акції та фотороботи встановлених брам є на brama-market.lviv.ua та на сторінці в Instagram!   Компанія БРАМА МАРКЕТ Тернопіль: автоматика у подарунок усім покупцям Ryterna з 3 по 17 липня 2017 року!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button