Суспільство

Хуртовина, приїзд головного медика України та унікальна фотовиставка: дайджест новин області за 12 листопада

13 листопада активний циклон зумовить складні погодні умови на Чернігівщині очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву заввишки 15-25 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

В ефірі телепрограми «Свобода слова з Савіком Шустером» відомий політик, екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив президента України в тому, що гарант його використав для передвиборчої агітації у Чернігові.

У Чернігові презентували фотопроект «38» відомої харківської фото-художниці.

Патрульна поліція та громадські організації інвалідів домовилися піти назустріч одне одному. Адже люди з обмеженими можливостями не почуваються в Чернігові комфортно.

Чернігівський облмуздрамтеатр імені Шевченка заснований у 1926 році (хоча тоді він називався Кіровоградський пересувний театр). Цікаво, що спочатку будівлю драматичного театру планували будувати дещо інакше.

У Чернігові на Красній площі 13 та 14 січня буде проведений фестиваль «Коза». І організатори фестивалю шукають цікавих, самобутніх фолк-гуртів з Чернігова та області.

Як часто чернігівські чоловіки радують своїх жінок квітами і подарунками? Дізнайтеся у сюжеті. 

Створити ідеальну медицину за два наступні роки пропонує Міністерство охорони здоров’я України. Концепцію реформування озвучила чернігівським лікарям виконувач обов’язків головного медика країни американка Уляна Супрун. На Чернігівщину вона приїхала вперше від часу свого призначення, аби ознайомити колег із запланованими змінами в галузі.

Ще статті по темі

Back to top button