Суспільство

Інфекційна ревізія: у Ніжині перевірили дошкільні заклади

Ніжинське міськрайонне  управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області взяло участь у розширеному засіданні  Колегії Управління освіти на тему:«Підсумки  проведення комісійних обстежень дошкільних навчальних закладів м. Ніжина, з метою дотримання вимог санітарного законодавства».

Колегія відбулася на базі Ніжинської загальноосвітньої школи I-III ст.№ 2 Ніжинської міської ради.

Згідно з наказом управління освіти Ніжинської  міської ради № 15  від 11.01.2018 року  «Про створення робочої групи з обстеження дотримання санітарно — гігієнічних норм у закладах освіти» головним спеціалісти Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області здійснили комісійні обстеження  дошкільних навчальних закладів по м. Ніжину (обстежено 13 закладів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині спалах гострої кишкової інфекції: госпіталізовано 14 школярів

У  ході обстеження   виявлено недоліки, які обговорювалися на колегії з метою  недопущення спалахів гострих інфекційних хвороб і харчових отруєнь в  дошкільних навчальних закладах.

Спеціалісти місцевої Держпродспоживслужби рекомендували усунути виявленні при обстеженнях  недоліки, провести відповідні заходи реагування та посилити контроль за дотриманням вимог санітарного законодавства в дошкільних навчальних закладах м.Ніжина.

Ще статті по темі

Back to top button