Суспільство

Відьми, лихоманка декларацій і «градус смерті»: лінія новин Чернігівщини

Мережа «вибухнула» приголомшливими даними електронних декларацій українських чиновників. Мільярдні статків, розкішні будинки, раритетні колекції та шикарні авто – все це декларували українські політики. Задекларували свої статки і «вожді» Чернігівщини, зокрема, голова облдержадміністрації Валерій Куліч і міський голова Владислав Атрошенко.

Серед тих, хто задекларував свої статки в електронних деклараціях – і заступник чернігівського міського голови Ольга Хоніч («Самопоміч»).

У органах влади працюють зовсім не бідні люди. Наприклад, заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Сергієнко – такий собі гривневий мільйонер.

Все невідоме і непояснене з наукової точки зору споконвічно цікавить людство. Попри те, що у 17 столітті вся Європа була захоплена вогнем інквізиції, чаклунство і відьмацтво нікуди не зникло. Як доторкнутися до невідомого всесвіту магії і чи можливо стати його частиною? Дізнаємося сьогодні у Generation P.

Прем’єра драматичної вистави «Оскар і Рожева пані» Еріка Емманюеля Шмітта, яку відомі українські актори вперше зіграли на сцені Чернігівського драмтеатру, не була даремною: для чернігівських діток, які потребують паліативної допомоги, вистава зібрала майже 8 тисяч гривень.

Невгамовні шахраї весь час у пошуку нових способів, як обібрати чернігівців. Так, останнім часом з’явилося кілька звернень чернігівців із повідомленнями про особливий вид шахрайства, пов’язаний із банкоматами.

За прогнозами Укргідрометцентру, на Чернігівщині 31 жовтня очікується дощ із мокрим снігом.

Зненацька стати володарем заповітного мільйона, напевно, мріє кожен. Тільки на що витратити цю велику суму, запитання цікаве. Що ж із цього приводу думають жителі Чернігова?

Осінь завітала до 39-го садочка. Свято врожаю тут влаштували в українському стилі.

Жителі Чернігівщини знову труяться алкоголем: п’ятеро у лікарні, один – помер.

Ще статті по темі

Back to top button