Суспільство

Темний патріотизм, тютюновий дефіцит і «капсула війни»: підсумок новин Чернігівщини за 12 жовтня

Своєрідний просвітницький патріотичний експеримент з елементами «гри тіней» та «історичних цікавинок» провели в Чернігові – на базі кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей і молоді (колишній кінотеатр імені Щорса).

У Чернігівському обласному військкоматі на базі громадської приймальні Міністра оборони України вже кілька місяців працює кімната правової допомоги. Основою її створення стала тристороння угода між військкоматом, обласним управлінням юстиції та Чернігівським центром надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Через обвал фасадної стіни з 1 по 3 поверхи і перекриття в середній школі № 6 у Василькові віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко вчора заявив, що школи, побудовані до 1980 року, перевірять на аварійність. Зокрема, особливу увагу приділять фундаментам і комунікаціям, які проходять біля навчальних закладів.

Зранку мешканці гуртожитку по вулиці Толстого, 138 побачили приголомшливу картину. Верба впала на припарковану в дворі «Газельку».

У Чернігові перебої з постачанням до торговельної мережі цигарок пов’язані з тим, що податкова інспекція наклала арешт на майно Чернігівської фірми-постачальника  тютюнових виробів, відтак їх розповсюдження поки що неможливе.

«5-зірковий сюрприз»: супермаркет із тарганами.

На тлі активно розтиражованого питання надання «презумпції невинуватості» патрульній поліції, виявляється, влада навіть не подбала про забезпечення елементарних процедур для швидкого вирішення найпоширеніших правопорушень. ЧЕline розглянув чотири види правопорушень, які найчастіше можуть завдати клопоту нашим співгромадянам, поцікавившись у поліції про її дії в цих випадках.

«Капсула розбрату» біля Березового Гаю: чернігівці обіцяють заблокувати будівництво. Детальніше у сюжеті. 

На Чернігівщині журналісти вкотре зіткнулися з жалюгідним чиновницьким синдромом «відкритої закритості».

Ще статті по темі

Back to top button