Суспільство

Із фронту – додому: на Чернігівщину повернулись танкісти (Фото)

На Чернігівщині у с. Гочарівське відбулись урочистості з нагоди прибуття особового складу 5-ї окремої танкової бригади в повному складі з району виконання бойових завдань.

Більше восьми місяців підрозділи виконували бойові завдання на найбільш відповідальних ділянках фронту території АТО.

Про це повыдомляэ оперативне командування «Північ».

В урочистий день військовослужбовці спільно з представниками влади, органів місцевого самоврядування, ветеранами АТО, духовенством і мешканцями селища хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав життя у боротьбі за захист української держави, та поклали квіти до меморіальних стел на Алеї слави.

За сумлінне виконання військового обов’язку, високу професійність у захисті незалежності та суверенітету України кращі військові частини були нагороджені медалями та відзнаками від військових відомств і громадських організацій.

Від органів державної влади кращих військовослужбовців було заохочено Почесними грамотами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині військові випробовували нерви на міцність

Під час урочистостей голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч для покращення матеріально-технічного оснащення бригади подарував сертифікат на 100 тисяч гривень.

За словами керівництва частини, військовослужбовцям будуть надані відпустки, після яких вони розпочнуть чергову підготовку до виконання нових завдань.

Ще статті по темі

Back to top button