Суспільство

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській облраді добилася виділення землі учасникам АТО

Голова фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник опікується питаннями виділення землі учасникам антитерористичної операції.

За сприяння народного депутата України Давиденка Валерія та за її участі 36 учасникам АТО виділено 72 га землі в с. Голінка Бахмацького району. Зараз триває процес оформлення документів. У с. Володькова Дівиця Носівського району надано накази на виділення землі 24 учасникам АТО.

За словами Ольги Чередник, органи влади повинні виконувати свої зобов’язання перед людьми, які захищали територіальну цілісність і незалежність нашої держави. Хоча іноді виникає потреба у втручанні депутата, аби встановити справедливість.

Також Ольга Чередник відзвітувала про свою депутатську діяльність за 2016 рік. Вона виділила кошти для поліпшення матеріально-технічного стану Батуринської, Матіївської, Стрільницької та Халимоніської ЗОШ (Бахмацький район), Подільської ЗОШ (Срібнянський район) та ДНЗ «Золотий ключик» у м.Бобровиця. Водночас депутат допомогла будинкам культури у м. Бахмач, Батурин, Городищі та Пальчиках (Бахмацький район), а ще Стрільницькому ФАПу.

Крім того, керівник фракції «Наш край» у Чернігівській облраді спрямувала понад 25 тис. грн власних коштів на лікування дітей, на передплату 100 примірників газети для людей з особливими потребами «Живи з надією», купівлю комплектів постільної білизни для стаціонарного відділення Бахмацького територіального центру соціального обслуговування у с. Митченки. Ще вона допомогла придбати костюми для аматорів Красилівського будинку культури.

Також за минулий рік депутат подала дев’ять запитів до правоохоронних та органів влади. Зокрема, вони стосувалися питань незаконного будівництва в охоронній зоні пам’яток архітектури XVIII ст. «Будинок Кочубея» та «Скарбниця» у с. Тиниця Бахмацького району; обробітку земельних ділянок державної власності без правовстановлюючих документів в с. Пальчики Бахмацького району площею 10 га і 27 га; поліпшення автобусного сполучення між с. Стрільники та м. Бахмач; виконання капітального ремонту дороги с. Фастівці – с. Грушівка тощо.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button