Суспільство

«Кохання по-чернігівськи»: Андрій та Оля – історія про випадкове пляжне знайомство і родинну гармонію

Вашій увазі чергова романтична історія знайомства чарівної пари – Ольги та Андрія Москаленків.

Цю зворушливу історію надіслала Ольга Москаленко на конкурс «Кохання по-чернігівськи», який до Дня Святого Валентина, організував інформаційний портал ЧЕline.

«Дуже хочу поділитися історією нашого кохання та знайомства і запевнити всіх, що Воно… Кохання… існує, потрібно лише вірити в Нього.

Познайомилися ми з моїм коханим, а тепер уже чоловіком, на березі Десни, відпочивали в одній компанії наших спільних друзів, із першого погляду ми не дуже сподобалися одне одному, він мені здався ну дуже вже балакучим, а я йому, навпаки, занадто мовчазною, але якась невидима сила підштовхнула Андрія все ж таки запросити мене на побачення.

За першим побаченням було друге, третє, прогулянки парком, походи в кіно, кафе, театри. І одного разу, сидячи в парку на лаві під «нашими ялинками», ми подивились одне одному в очі і зрозуміли, що не можемо одне без одного. Що це той самий один єдиний, із яким хочеться прожити все життя, якому хочеться довіряти, який буде опорою і підтримкою в житті. Ось ми разом вже сім років, народили двох прекрасних діток, донечку і синочка, стільки разом зробили, багато пережили. І у всіх випадках я – як за кам’яною стіною. Мені спокійно, коли він поруч. Він завжди господар ситуації, завжди оптиміст, завжди борець. Він моя надійна підтримка, мій позитив, мій друг і любов, моя радість. Він – мій герой. Дивлячись на свою сім’ю, я розумію, що це саме те, про що я мріяла з дитинства і чого прагне, мабуть, кожен із нас.

Доля подарувала нам щире взаємне кохання, гарних діток. Дякуємо їй за це і обіцяємо докласти максимум зусиль, щоб зберегти його. Отже, щиро вірте в кохання, завжди залишайтеся собою, довіряйте та підтримуйте одне одного – і мир та злагода прийдуть у вашу сім’ю і в нашу країну»!

collage_photocat

Докладно про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: ресторація «Кардинал».

Ще статті по темі

Back to top button