Суспільство

«Кохання по-чернігівськи»: Людмила з Полтави і Дмитро з Чернігова – історія кохання на відстані

Вашій увазі унікальна історія знайомства чудової пари – Людмили та Дмитра Ворони.

Цю прекрасну історію Людмила надіслала на конкурс «Кохання по-чернігівськи», який до Дня Святого Валентина організував інформаційний портал ЧЕline.

Хочемо розповісти вам про нашу сім’ю та історію нашого кохання. Ми познайомилися, коли навчалися в Дніпрі, а познайомили нас спільні знайомі, покликали погуляти в парк.

Спочатку Дімка (моє кохання і майбутній чоловік :)) мені зовсім не сподобався, він був такий самовпевнений, зухвалий, такий крутий хлопець, а я проста весела дівчина. Після прогулянки в парку ми пішли погрітися в кафе і навіть посварились там, але через кілька днів Діма написав мені в соціальній мережі, і ми почали спілкуватись, ходити на побачення. І, сказати чесно, у нас не було кохання з першого погляду, але з кожною наступною зустріччю ми розуміли, що ми хоч і дуже різні люди, але якась невидима сила притягує нас і нам так добре разом.

Діма сам із Чернігівської області, а я – з Полтавської. Коли він закінчив навчання, то поїхав до свого міста працювати, а я залишилася навчатися. Через 1,5 року він освідчився мені в тому самому парку, де ми познайомилися, ми одружилися. Я ще 2 роки навчалася, ми жили в різних містах. Тож добре знаємо, що таке кохання на відстані.

Не бути постійно з коханою людиною – це велике випробування, але ми все змогли, все пережили. Я переїхала до чудового міста, в мене тепер тут домівка, бо тут моя половинка, тут мій чоловік. Ми завжди все робимо вдвох, нам ніколи вдвох не буває нудно, в нашій сім’ї живе не тільки кохання, ми поважаємо, цінуємо, підтримуємо, жаліємо і допомагаємо одне одному, ми робимо одне одного кращими, ми споріднені душі, ми одне ціле!!!

Ми бажаємо кожному знайти «свою людину», бо щастя полягає не в хорошій роботі чи в кількості грошей у кишені, щастя – це кохати і бути коханим, і знати, що, хоч би що трапилось у твоєму житті, в тебе є людина, яка завжди буде з тобою, «ТВОЯ ЛЮДИНА»!!! Вірте в кохання і в свою половинку, і все буде добре!!!

DSC_6436

Докладно про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: ресторація «Кардинал».

Ще статті по темі

Back to top button