Суспільство

Кохання в часи війни: молодята відгуляли весілля на фронті

Війна – війною, а життя триває. Люди закохуються і одружуються, бо для такого несприятливих умов не буває. Прес-центр штабу АТО розповів у мережі Facebook саме про такий випадок. Медсестру мобільного шпиталю Василину і водія санітарного автомобіля Олександра звела фронтова доля. Він привозив поранених, вона їх приймала. І у цій буденній роботі, як виявилося, теж може скластися романтична історія. Ось як її розповіла сама наречена:

«Зазвичай просто віталися, банальне «привіт», «па-па». А коли Сашко, довго не приїжджав, то відчуття було двояке. Зізнаюсь, хотілося щоб приїздив частіше, та з іншого боку, розуміла, приїде – знову привезе поранених. Це так важко… Так і приїхав: змучений, брудний у «броніку» з автоматом. Побачив мене, зрадів, і кинувся обніматись. Перечепився, і під вагою того бронежилета ми попадали на землю, наші погляди зустрілися … і все, весілля», — зазначає Василина.

Прикрашені замість кульок надутими медичними рукавичками санітарні автомобілі повезли наречених вулицями Авдіївки і молодят вітали зворушені мешканці. Весілля було дуже скромне, бо ж фронтове. Але новонароджена українська сім’я у мирний час неодмінно відгуляє ще одне. З таким розмахом, який властивий нашому щирому і щедрому народові. Народові, який уміє трудитися, відпочивати, а як треба – звитяжно боронити Вітчизну.

Джерело: http://meest-online.com

Ще статті по темі

Back to top button