Суспільство

Комунальне пекло в чернігівському будинку (Фото)

У спільноті «Типовий Чернігів» з’явились приголомшливі фото з одного із чернігівських будинків. Ось тільки, де саме спостерігається така жахлива антисанітарія, на жаль, не вказано.

У пості йдеться, що така жахлива ситуація склалася в будинку вже упродовж п’яти років. Мовляв, усе через одну неблагополучну родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівцям бракує урн для сміття

«Наш будинок є колишнім гуртожиток, але свого часу була проведена приватизація і перепланування квартир. Одна квартира в будинку відмовилася брати участь у приватизації і переплануванні, через що залишилася без санвузла та душової кімнати. На фото загальний туалет, який закріплений за цією квартирою і знаходиться у їхньому використанні. Через неохайність цієї сім’ї страждає весь під’їзд!!!! Туалет перетворили на сміттєзвалище – маса з пляшок, недопалків і старих матраців плаває в річці людських фекалій і сечі!!! У будинку живуть діти, вони змушені щодня ходити повз це звалище та дихати парами смороду!!! Мало того, цим туалетом продовжують користуватися!!!! Вже неодноразово зверталися до Управління ЖКГ, але, на жаль, інстанція не реагує… Порадьте, будь ласка, куди можна звернутися, вже немає сил терпіти це знущання!!!!!!» – написав автор.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Не понимаю, люди оформили на себя бесплатно жилье и хотят, что бы за них порешали их же прблемы? Где логика?

    1. Полностью Вас поддерживаю! Легче же сфотографировать, выложить в сеть, поплакать, поискать поддержки, чем самостоятельно решить проблему.

Back to top button