Суспільство

Комунальні баталії на Мстиславській (Фото)

Нещодавно ми повідомляли про обурення мешканців першого під’їзду 50-го будинку на вулиці Мстиславській. Там мешканці нарікали, що протягом п’яти років не можуть добитися, аби в їхньому під’їзді таки зробили ремонт.

Листи, звернення та скарги вони надсилали в управління житлово-комунального господарства міської ради і в КП «Деснянське», до якого і належить їх будинок.

Та чомусь людей ніхто не хотів слухати. А під’їзд не бачив капітального, або хоча б поточного ремонту понад 30 років. Після нашого сюжету з’ясувалося, що гроші у КП «Деснянське» є і до ремонту цього під’їзду приступили уже за кілька днів.

Та на нашу пошту ті ж обурені мешканці надіслали фотокартки, де вони нарікають, що майстри навмисно роблять їм неякісний ремонт.

«Тут тридцять років ніхто нічого не робив, а тепер узялися, то хай роблять до ладу. На підвіконнях та навісах при вході в під’їзд навіть сміття не прибрали. А пофарбували як? Таке відчуття, що роблять абияк», — обурюється місцева мешканка Ніна Артюшенко.

Хоч у нашому сюжеті головний інженер КП «Деснянське» Володимир Маринець повідомив, що на цей під’їзд можуть витратити понад 60 тисяч гривень.

Ще статті по темі

Back to top button