Суспільство

Комунальний апокаліпсис на Шерстянці (Фото)

Управління ЖКГ Чернігівської міської ради оприлюднило пост «про сумне» ТОВ «Майас Сілтумс» , що обслуговує будинки в мікрорайоні Шерстянка.

«Проблемою району Шерстянка є не застаріле житло або невеличкі статки мешканців. Найбільшою проблемою залишається викривлена свідомість мешканців багатоповерхівок цього району. На жаль, люди так і не усвідомили, що вони і лише вони є власниками своїх будинків! Тобто самі мешканці відповідають за стан будинків, за чистоту у під’їздах, за справність будинкових мереж тощо».

Коли ми прийняли на обслуговування будинки 2 і 4 по вулиці Дніпровська, стан дахів цих будинків був просто жахливим. Відпрацювали непогано – зробили все, що тільки можна було зробити, привели дахи до ладу, відремонтували дощову каналізацію і сподівались, що після ремонту дахи служитимуть хоча б років зо п’ять…

Менше ніж через місяць розпочалися проблеми. І не тому, що хлопці погано виконали свою роботу. Як показало обстеження, дощові каналізації просто позабивали пляшками з-під пива, горілки та води, перетворивши дахи на басейни. Просте запитання: НАВІЩО?», – йдеться в пості.

Публікація вже викликала жваве обговорення серед чернігівців.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Каким боком Днепровская относится к Шерстянке ?ТОВ «Майас Сілтумс» хватит бухать,пора работой заняться ,а не отговорки оправдания писать!!!!

  2. Закройте крыши амбарными замками. Ограничьте доступ и все. А по весят псевдозамочки, которые можно рукой сорвать…

  3. Ключи от крыши есть у большинства жителей верхних этажей — хоть амбарный замок вешай, хоть врезной. Их не могут не дать.
    Отсюда делайте выводы.

  4. Вот не надо наезжать на управляющую фирму! По сравнению с Доценко(во дворах срач, убираются максимум асвальтированные дорожки), на Шерстяные ПОЛНЫЙ ПОРЯДОК(дворы и подъезды убераются два раза в неделю)!
    Пы.Сы.: Специально для автора!!!
    Улица Днепровская НИКОГДА не относилась к Шерстяные!!! Это район Подсовки, а еще точнее Кирпича!!!

Back to top button