Суспільство

Комунальники з’ясували, хто підкидає сміття до чернігівської багатоповерхівки

Днями соцмережу Facebook облетіли фотографії засміченого під`їзду. У підписі до світлин вказувалося, що це будинок за адресою вул. Освіти, 86.

Тож комунальники спробували з’ясувати, хто ж приносить непотріб до цього будинку.

Заступник начальника КП «Деснянське» Олександр Лазаренко пояснив, що така ситуація в цьому будинку не рідкість. Він однопід`їздний, але доволі великий, оснащений сміттєпроводом, що знаходиться на другому поверсі. Саме біля нього зроблене це фото.

Як зазначив представник КП, часто сміттєпровід забивається об`ємним сміттям, і працівники підприємства прочищають його мало не щотижня.

Викинути тверді побутові відходи можна як у сміттєпровід на другому поверсі, так і до баку, що знаходиться біля будинку. На жаль, деякі мешканці вбачають ще й іншу можливість – складати сміття просто в під`їзді. Звідти його доводиться прибирати знову ж комунальникам.

Олександр Лазаренко з прикрістю зазначив, що жителі цієї багатоповерхівки навіть викидають пакети зі сміттям із вікон квартир.

Наразі залишається лише сподіватися на підвищення культури поведінки жителів цього та інших будинків, де трапляються схожі ситуації, адже саме їм і доводиться жити серед сміття, яке вони лишають.

Джерело: управління ЖКГ Чернігівської міської ради

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button