Суспільство

Конкурс «Працюю на благо нашого краю» завершено

*Актуально

Конкурс проектів «Працюю на благо нашого краю», що проводився серед депутатів від «Нашого краю» Носівської міської ради, завершено. Сьогодні представник Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика вручив диплом переможця депутату Катерині Ландар.

Катерина Ландар запропонувала на конкурс проект реконструкції хокейного майданчика в Носівці. Її проект здобув перемогу і, завдяки фінансуванню в сумі 50 тис. грн, зараз втілюється у життя. У Носівці триває реконструкція хокейного майданчика на території спортивної школи. Також там облаштують освітлення і придбають необхідний спортивний інвентар. Окремо передбачається буріння свердловини, аби піднімати воду для залиття хокейного майданчика взимку.

Юрій Музика наголосив, що конкурс проектів продемонстрував бажання депутатів вирішувати проблемні питання в громаді, знаходячи підтримку місцевих жителів. На його думку, всі подані сім проектів мають значення для жителів Носівської ОТГ. Присутній на зустрічі голова Носівської міської ради Володимир Ігнатченко пообіцяв звернути увагу на окремі проекти при розробці програми соціально-економічного розвитку громади на наступний рік.

Як повідомлялося, ініціатором та організатором проведення конкурсу «Працюю на благо нашого краю» виступила Чернігівська обласна організація політичної партії «Наш край». Метою конкурсу стало стимулювання активності депутатів від політичної сили задля ефективної роботи в сфері соціального, економічного та культурного розвитку Чернігівщини. Обов’язкова умова – кожен із запропонованих проектів повинен мати підтримку місцевих мешканців. Проекти можуть стосуватися благоустрою й озеленення територій, соціальних ініціатив, проведення культурних і мистецьких, молодіжних, спортивних заходів тощо.

Для проведення першого конкурсу обрано Носівську громаду, де «Наш край» у місцевій раді представляють 16 депутатів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button