Суспільство

Корюківці надіслали воїнам АТО гостинці

Нещодавно на Корюківщині відбулася акція «Подаруй частину родинного тепла воїну АТО».

До неї долучилися школи та дитячі садочки району. Зокрема активно проявили себе прибинський і корюківський («Дельфін») дошкільні заклади, міська ЗОШ № 4, Білошицькослобідська, Жуклянська, Прибинська, Перелюбська, Сядринська, Охрамієвицька та деякі інші школи.

Постаралися не тільки вчителі, а й учні, допомагали жителі сіл. Щоправда, через карантин не всі навчальні заклади району змогли долучитися до акції.

За словами волонтерки Ольги Кияшко, зазвичай готували адресні посилки з подарунками для своїх односельців, які перебувають в АТО. Натомість прибинці відправили подарунки воїнам із Тютюнниці, оскільки їхніх земляків в АТО тепер немає.

«Загалом протягом минулого місяця було надіслано через «Нову пошту» 42 посилки та вісім маскувальних сіток у Попасну, Маріуполь, Очеретине, Гірняк, Старобільськ, Щастя, Новий Труд, Волноваху тощо», – розповіла волонтерка.

У посилках – «миколайчики», випічка, консервація, мед, художні листівки і дитячі малюнки. Приємно, що все це військові вже отримали. Вони навіть телефонували директорам шкіл, волонтерам, дуже дякували за таку увагу.

Джерело: щотижневик «Маяк»

Ще статті по темі

Back to top button