Суспільство

Корюківка на вухах через котів

Привід до занепокоєння виник у кількох мешканок п`ятиповерхівки по вулиці Передзаводській. У редакції районної газети «Маяк» вони розповіли, що їхніх домашніх котів, яких вони тримали упродовж багатьох років, повбивав якийсь чоловік.

До речі, жінки казали, що люди бачили, як чолов’яга упіймав одного з пухнастиків, душив, а потім кудись відвіз. А влітку він погрожував повбивати всіх вухастиків, мовляв, від них тільки сморід у під’їзді. Треба зазначити, що в названому будинку чоловік не живе, а лише навідується до своєї знайомої.

Як воно насправді – хтозна, але факт залишається фактом: у будинку на Передзаводській зникло четверо котів, а скільки пропало нічийних – не відомо. Жінки стверджують, що наразі поблизу п’ятиповерхівки немає жодного.

Натомість думки мешканців будинку з цього приводу розділилися. Ті, хто котів не тримає, мало не могорич готові поставити чолов’язі. Мовляв, врятував під’їзд від нечистот та смороду.

Відомо, що в непростій ситуації розбирається навіть дільничний інспектор поліції. Йому чоловік, на якого падає тінь розправи над тваринами, відповів, що котів не чіпав. Та перевірка триває. За словами дільничного, якщо підозрюваний справді причетний до зникнення тварин, матеріали передадуть слідству.

Джерело «Маяк»

Ще статті по темі

Back to top button