Суспільство

Корюківська школа мистецтв відзначила поважний ювілей (Фото)

Цього року Корюківська школа мистецтв ім. О.С.Корнієвського відзначає поважний ювілей – 50 років роботи. Школу було відкрито 1 вересня 1967 року, з відкриттям класу образотворчого мистецтва в 1989 році – реорганізована в школу мистецтв, а з 2009 року носить ім’я місцевого майстра бандур Олександра Корнієвського.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Корюківська міська рада.

За цей час навчальний заклад змінювався, розширювалась навчальна програма, вдосконалювали свою майстерність викладачі, а разом із ними й учні.

Сьогодні це потужний мистецький заклад з ініціативним педагогічним колективом, який уболіває за свою справу, постійно удосконалює рівень викладання, має безліч досягнень і здобутків.

Урочистості з нагоди відзначення ювілею відбулись 2 грудня в приміщенні школи. На гостей свята чекав своєрідний музичний салон із виступами скрипалів і духовиків, спеціально декорована фото-зона, виставка-продаж мистецьких виробів. Усі локації були насичені творчими ідеями, креативом та фантазією, всюди відчувалась любов організаторів до мистецтва в усіх його проявах.

Кульмінацією творчого вечора став святковий концерт, організований педагогічним та учнівським колективами. Виступи хору, ансамблю скрипалів, піаністів, випускників школи мистецтв не залишили байдужими гостей свята, яких було дуже багато.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі культури працівники школи отримали почесні відзнаки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button