Суспільство

Крах Атрошенка, табу на «стиль собачки» і лампочки Кириченка: подієвий мікс 28 жовтня

У спільноті «Цікавий Чернігів» опублікували пост, до якого прикріплено 2 фотографії фонтана в парку біля «Мегацентру». Фото зроблені в різні часи. Різниця – 30 років.

Сьогодні у нас в гостях побував чернігівський громадський активіст і волонтер Олександр Ясенчук. З ним поговорили про регіональний патріотизм, наймані мітинги, «ленінопади» на Чернігівщині та сіверську демонологію.

Питання отримання земельних ділянок учасниками АТО в державі непоодиноке. Вже протягом майже двох років Головне управління Держгеокадастру в Чернігівській області надає земельні ділянки для безоплатної приватизації АТОвцям під ведення особистого селянського господарства та садівництва.

Риторика керівників міської влади у питаннях пасажирських перевезень та компенсації поступово зводиться до того, що незабаром пільговикам слід очікувати серйозних змін. На 12-й сесії міської ради розглядали програму компенсації пільгових перевезень у міському транспорті на наступний рік.

Політичні експерти сьогодні, 28 жовтня, на прес-конференції в обласному центрі проаналізували роботу Владислава Атрошенка на посаді мера Чернігова.

«Профільний» на волосинці: чи знайдуть у кириченківських ліхтарях фальш. Детальніше у сюжеті.

Всім відома ситуація, яка розгорілася навколо концертів музичного гурту «Потапа і Насті». Яка ситуація з виступом цього гурту у Чернігові читайте на ЧЕline.

 

Ще статті по темі

Back to top button