Суспільство

Кращого туриста серед педагогів визначили на Чернігівщині (Фото)

Комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» на території дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка, Чернігівський р-н) проведено обласні змагання зі спортивного туризму серед педагогічних працівників навчальних закладів  Чернігівщини, присвячені Всесвітньому Дню туризму.

Про це ЧЕline повідомили в Управлінні освіти і науки ОДА.

У змаганнях взяли участь 14 команд з Бахмацького, Ічнянського, Варвинського, Куликівського, Талалаївського, Семенівського, Чернігівського, Козелецького районів, міст Ніжина, Прилук, Новгорода-Сіверського, Сновської, Коропської та Вертіївської об’єднаних територіальних громад.

Педагоги змагались на командних дистанціях «Смуга перешкод», в конкурсній програмі, яка включала: «Фотоконкурс», «Репортаж про змагання» і «Туристський побут», вміло демонстрували навички в туристичному конкурсі «Спецзавдання», долали дві дистанції з велосипедного туризму («Фігурне водіння велосипеда» та «Тріал»).

Другий рік поспіль перемогу в загальному заліку здобула команда міста Новгород-Сіверського, ІІ місце посіла команда міста Ніжина, а ІІІ місце виборола команда Семенівського району.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button