Суспільство

Красуня з підземелля, ізольований Куліч та творчі клейноди: Чернігівщина 13-го листопада

Вибір супутника життя, з яким душа в душу хотілося б прожити довге щасливе життя, – це дуже складна і відповідальна місія для кожної людини. Як не помилитись у пошуках свого єдиного чи єдиної, розказує практикуючий психолог Тетяна Глюк.

Українців очікують сильні снігопади, хуртовини, снігові замети. У зв’язку з цим поліція просить водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та розробила 10 простих порад для автолюбителів.

Непедагогічна поема, музика для корів і нове реаліті-шоу: добірка «фотожаб» від ЧЕline.

Ніжинська родина поділилася враженнями від участі у всеукраїнському шоу.

Для залучення глобальної уваги до проблем сліпоти, серйозних порушень зору і реабілітації людей з порушенням зору, відзначається День сліпих. Чеline дізнавався у чернігівців чи є у нашому місті необхідна інфраструктура для людей із вадами зору.

Голови ОДА (у тому числі і Чернігівської) мають впродовж негоди знаходитися на території підконтрольних областей. А також мають забезпечити цілодобову діяльність оперативних штабів з протидії надзвичайним ситуаціям внаслідок очікуваної негоди.

Чернігівська «Десна» у 19-му турі Першої Ліги поступилася з рахунком 2:0 охтирському «Нафтовику».

На стіні чернігівської підземки з’явилася невідома красуня.

Чудовим музичним подарунком потішили своїх батьків та викладачів вихованці дитячо-мистецької студії «Сіверські клейноди». На сцені обласного філармонійного центру 16 талановитих дітей заспівали в академічному концерті.

 

Ще статті по темі

Back to top button