ІнфраструктураСуспільство

Квитанцій за електроенергію, ймовірно, чернігівці не отримають і в квітні

Працівники Чернігівських міських електромереж стали заручниками управлінських рішень фінансового директора Товариства Руслана Стройного.

Через деструктивну роботу останнього в березні, а ймовірніше і в квітні, підприємство не надрукує споживачам Чернігова квитанції за електроенергію.

Про це повідомили в прес-службі ПАТ «Чернігівобленерго».

«Споживачі, які не користуються системою онлайн-платежів, терміналами самообслуговування – насамперед пенсіонери масового приходять до абонентського відділу Чернігівських міських електромереж, де влаштовують розлючені сцени працівникам першої лінії обслуговування споживачів. Така ситуація не на користь компанії з точки зору психологічного стану працівників, плинності кадрів та погіршення репутації», — йдеться в повідомленні.

Працівники Чернігівських міських електромереж 4 квітня 2016 року провели загальні збори трудового колективу. Міські енергетики озвучили прохання-вимогу до керівництва ПАТ «Чернігівобленерго» негайно усунути негативні аспекти в роботі підприємства, а саме забезпечити гідні умови праці персоналу необхідні для виконання виробничих завдань, підвищити посадові оклади та тарифні ставки працівникам виробничо-технічного напрямку діяльності рекомендовані НКРЕКП.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button