Суспільство

Квіти, діти, волейбол – Корюківка готується до 360-річчя (Фото)

Корюківка, яка цьогоріч святкує своє 360-річчя, продовжує активно облагороджуватися.

Наразі в самому центрі міста вже з’явилися квіткові конструкції та клумби. Також у парку біля міськради повністю оновлюється карусель – улюблене місце відпочинку дітей та молоді. Завдяки мешканцям двору по вул. Шевченка встановлений восени дитячий ігровий комплекс раніше обсадили низькорослими деревами, а днями обгородили кольоровим парканчиком.

Крім того, на очищеному навесні пляжі вже проводять заключні роботи з його благоустрою. Зокрема встановлюються лавки, роздягалки, навіс від сонця та стійки для пляжного волейболу.

З нагоди іменин у Корюківці також започатковується літній мистецький проект – задля наслідування європейської традиції проведення концертів на відкритих сценічних майданчиках. Концерти проекту відбуватимуться впродовж трьох літніх місяців кожної суботи в міському парку.

Як відомо, День міста в Корюківці перенесли у зв’язку з тим, що раніше визначена дата збігалася з Днем визволення Чернігівщини від німецько-фашистських загарбників, під час якого вшановуються загиблі в Другій світовій війні. Відтепер День міста відзначатимуть в останню суботу липня.

Фото Володимира Онищука

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button