Суспільство

Людина-оркестр, педагогічне свято і форум лідерів: недільний інфозвіт

Медійний ранок неділі розпочався з новини про чергове засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради, яке заплановане на 5 жовтня.

Одним із найцікавіших питань цього виконкому є затвердження програми молодіжного житлового кредитування.

Якщо чимало молодих сімей в Чернігові винаймають житло і ледве кінці з кінцями зводять, то очільники міста та області можуть собі дозволити не лише квартиру купити, а й шикарні маєтки. Мільйонери Валерій Куліч та Владислав Атрошенко стали ще багатшими.

Але, як відомо, щастя – не в грошах. Наприклад, для сіверян цими вихідними було за щастя бути присутніми на мистецьке свято «Седнівська осінь».

У першу неділю жовтня вчителі відзначають своє професійне свято. Оригінально педагогів привітали учні Чернігівської школи № 1.

А що думають чернігівці про «презенти» для вчителів з нагоди професійного свята? Про це – дивіться в сюжеті.

А для жителів Стольного Менського району доля давно зробила особливий подарунок. Там живе справжня людина-оркестр – 70-річний Валентин Журавель спритно грає на акордеоні, одночасно вибиваючи такт бубнами під ногами та виспівуючи мелодію на глиняному свищику. Колоритне звучання доповнюють ще й дзвіночки на шапці, яку музикант змайстрував сам.

А в обласному центрі відбувся обласний Форум представників політичної партії «Наш край», яка бере участь у виборах в усіх 14 ОТГ Чернігівщини.

Ще статті по темі

Back to top button