Суспільство

Маленькі ніжинці святкували День Конституції (Фото)

Дошкільний навчальний заклад №13 «Берізка» з пріоритетним напрямком роботи  національно – патріотичне та духовне виховання малого українця на засадах Концепції Софії Русової, з нагоди відзначення великого Державного свята Дня Конституції України зібрав дружню родину святково прибраних дошкільнят. Все навколо квітнуло барвистими вишиванками і колоритними віночками.

У рамках  виконання  міні-проекту «Люби і знай свій рідний край» дітлахи мали можливість закріпити та уточнити  знання  про їх права та обов’язки.

Молоді  вихователі захоплююче продумували хід гри, а діти навперебій відповідали, що головними символами нашої держави є – Державний Гімн України, Державний Прапор, Державний Герб, з цікавістю малюки розглянули саму Конституцію, яка гарантує дітям щасливе дитинство, право на виховання та освіту, на мирне небо, за яке сьогодні борються  мужні бійці АТО. По закінченні вікторини діти виконали Державний Гімн.

З великим задоволенням малюки викладали по контуру з солоного тіста Герб України. На знак поваги і шани до Державного свята, Дня Конституції України, маленькі дитячі долоньки створили мапу України  і прикрасили квітами соняшника і волошки.

Але з особливою насолодою малюки разом з вихователями на майданчику«вималювали» з живих квітів Герб України і величезне серце Любові до рідної держави на радість малечі і  батьківській родині.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button