Суспільство

Мальовничі весняні пейзажі Седнєва (Фото)

Сивочолий Седнів, як жодне інше село ще з часів Тараса, мальоване-перемальоване, писане-переписане, зняте-перезняте в художніх фільмах. А вже скільки фотокарток зроблено – одному Богу відомо.

Чарівна природа завжди надихала творчих людей до праці. Тут були художники і фотографи різного гатунку. Прославляли його простори і людей праці. По всьому світові розлетілися чарівні пейзажі. А скільки тут було відпочиваючих улітку? З усіх усюд люди їхали, милувалися чарівною природою, варили варення, консервували гриби і всіляку всячину. Тоді Седнів був, як кажуть, потрібний.

Зараз, на превеликий жаль, забувається помалу все. Але весна приходить кожного року, і ми знову і знову їдемо до Седнева, щоб отримати насолоду і заряд бадьорості на цілий тиждень.

Приїздіть до Седнева у різні пори року і ви не пошкодуєте. Тож до зустрічі на берегах чарівного Снову, де стоїть знаменита альтанка Глібова і тихо лине пісня «Стоїть гора високая…».

Фотозамальовки Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Как сейчас помню: мы, перепуганные, впервые оторванные от дома, «пионеры» из пионер-лагеря «Юный химик» идем на экскурсию по Седневу. Зашли в магазин, выгребли жвачки, шоколадки, а потом нас повели к Шевченковской Липе, огромной и растресканой от времени. Покружили вокруг нее — на счастье. Потом Альтанка Глибова. Зеленое все вокруг, красивое, речка течет под нею. Не дали внутрь ступить(опасно) да и ладно.А вообще Седнев действительно красивый городок: река Снов течет то по пологим берегам, то по настоящим кручам, поля и леса, а воздух какой!

Back to top button