Суспільство

Маріупольці подякували бійцям роти особливого призначення «Чернігів»

Мешканці трьох будинків прифронтового міста подякували командиру роти поліції особливого призначення «Чернігів» за те, що під час несення служби його підлеглі – бійці спецпідрозділу, врятували їхнє майно.

Про це повідомляє ГУНП в Чернігівській області.

Коли замкнуло високовольтні дроти і загорівся трансформатор — пожежа перекинулася на будинки, гаражі та залізницю. Поліцейські викликали рятувальників, а самі, тим часом, заходилися гасити вогонь підручними засобами.

Чернігівські правоохоронці в Маріуполі не лише допомагають місцевій поліції розкривати злочини, охороняють стратегічно-важливі об’єкти та публічний порядок, а й допомагають місцевим жителям у критичних ситуаціях.

За словами заступника командира роти майора поліції Сергія Єрмака, всі чернігівські поліцейські пройшли спеціальну психологічну та фізичну підготовку й готові до виконання будь-яких завдань керівництва Нацполіції та територіального командування в Маріуполі.

Нагадаємо, що остання ротація підрозділу поліції спеціального призначення «Чернігів» вирушила на Донбас наприкінці минулого місяця. Серед новобранців було чимало дівчат та правоохоронців, які їхали в на схід вперше.

До слова, чернігівські хлопці та дівчата під час несення служби в зоні антитерористичної операції частенько розкривають крадіжки, пограбування, вилучають зброю та наркотики, виявляють та затримують учасників незаконних збройних формувань.

Ще статті по темі

Back to top button