Суспільство

Менська побита дівчина забрала заяву з поліції

Про нещодавню бійку неповнолітніх у Мені розповів заступник начальника відділу поліції – начальник слідчого відділення Менського відділу поліції Мирослав Усік.

d0b3d0b0d0b2d180d0b8d181d18c-1Він повідомив, що бійка підлітків сталася в суботу, 3-го червня, пізно ввечері в районі магазину «У Миколи», що біля менської лікарні.

У результаті бійки неповнолітня дівчина, можливо, отримала деякі травми, але точна інформація з’явиться лише згодом.

Річ у тому, що, згідно із законом, судово-медична експертиза не може почати працювати, доки триває лікування. На момент огляду потерпілої вона скаржилася на головний біль. Після звернення потерпілої до лікарні поліція повинна була порушити кримінальну справу.Хомрач-290x193

Поліція опитала всіх учасників і свідків події й очікує висновків медиків. Але потерпіла сторона вже написала заяву до поліції про те, що не має жодних претензій і просить закрити справу. За законом це можна буде зробити тільки після висновків судово-медичної експертизи.

Як повідомив головний лікар Менської районної лікарні Петро Хомрач, на сьогодні стан побитої дівчини задовільний, але вона перебуває в дитячій лікарні для вирішення всіх необхідних юридичних питань.

Джерело: Наше слово

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button