Суспільство

Менський медик розповів про болячки «радикального пончика» Гайдукевича (Відео)

У понеділок, 24 липня, ЧЕline писав, що в Менському районному суді відклали розгляд корупційної справи місцевих радикалів – голови ОТГ Геннадія Примакова та депутата районної ради Валерія Гайдукевича. Причина – тяжкий стан здоров’я Гайдукевича: в понеділок вранці у нього піднявся тиск і він мусив звернутися до лікарні. До речі, журналісти нашого видання теж навідувалися в палату до пацієнта та спілкувалися з Людмилою Мацішевською – лікарем, яка надавала йому допомогу.

Не було судового засідання і в середу, 26 липня, адже Гайдукевичу не покращало.

Місцевий журналіст Сергій Трегубенко запідозрив у хворобі Гайдукевича звичайнісіньку брехню, адже на судовому засіданні мають показати аудіо- та відеодокази причетності обох радикалів до корупційної справи вартістю у 1000 доларів США. А тому підозрюваним, можливо, вигідно затягнути судовий процес.

Сергій Трегубенко записав інтерв’ю з головним лікарем центру первинної медико-санітарної допомоги Наталією Корнієнко. За її словами, Валерій Гайдукевич від госпіталізації відмовився, утім, до лікарні таки навідується.

Журналіст в інтерв’ю натякнув на тісні стосунки менських радикалів із сімейною лікаркою Людмилою Мацішевською, до якої і звернувся Валерій Гайдукевич. Про це – дивіться у відео.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button