Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніСуспільство

Ми візьмемо участь у всіх виборах об’єднаних територіальних громад у грудні, — «Наш край»

Партія «Наш край» братиме участь у всіх виборах об’єднаних територіальних громад (ОТГ), які ЦВК призначила на 11 та 18 грудня 2016 року. Рішення про це було ухвалено на з’їзді політсили.

За словами співголови партії Олександра Мазурчака, місцеві громади зараз отримують й нові можливості – через збільшення фінансування, й нові виклики – як вони впораються з цими новими можливостями.

«Наш край» – партія, що послідовно відстоює права місцевих громад. Маючи сильний кадровий потенціал, ми запропонуємо людям обрати головами та депутатами рад об’єднаних територіальних громад представників «Нашого краю», – зазначив Олександр Мазурчак.

Як відомо, на 11 грудня в Україні призначені перші вибори у 41 об’єднаній територіальний громаді. 18 грудня вибори відбудуться іще у 143 новостворених ОТГ.

Таким чином із січня 2017 року в країні буде 368 повноцінних об’єднаних територіальних громад.

На місцевих виборах 2015 року загалом по країні партія «Наш край» увійшла до групи лідерів – 4 640 представників партії було обрано до місцевих рад різних рівнів. У липні 2016 р. у 114 Луганському окрузі було обрано до Верховної Ради висуванця «Нашого краю» Сергія Шахова.

Прес-служба Чернігівської облорганізації політичної партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button