Суспільство

Молочні пристрасті: Куликівський молокозавод — про сюрприз з йогуртом

ЧЕline вже розповідав, що на «Фестивалі молока», який відбувся 17 вересня у Чернігові, представники ПрАТ «Куликівське молоко» пригостили наших журналістів пакетиком йогурту, в якому замість молочного смаколика була вода.

До слова, колег частували й інші виробники молокопродуктів, і жодних непорозумінь не виникло.

Тож за коментарем, чому сталася прикрість, ми звернулися до ПрАТ «Куликівське молоко».

Ситуацію спробувала прояснити  заввиробництвом Олена Книр. За її словами, представники комбінату не могли дати журналістам муляж із водою. Мовляв, наші колеги самі «потягнули» злощасний пакетик з експозиції, яку ніхто не охороняв. Адже використання муляжів на різних виставках і святах під відкритим небом – звична практика.

Невже ви могли подумати, що на сонці може стояти продукція? – дивується жінка. А також додала, що на підприємстві теж ведуть свій сайт, тому самі знімали на відео і фотокамеру, як відбувалося свято, і як наші журналісти «славно кушали».

Ось тільки невеличка прикрість: моменту, як наші колеги самопригощалися, іншими словами – поцупили муляж із водою з виставки, – на відео й фото комбінату немає. Дивно, чому? Бо, напевно, цього й не було? До того ж, роблячи гучні заяви, варто пам’ятати, що презумпцію невинуватості ніхто не скасовував.

Пані Книр дала зрозуміти, що ПрАТ «Куликівське молоко» зла на ЧЕline не тримає і запрошує наших журналістів на різні молочні виставки й дегустації, які іще будуть проводитися. Ось тільки для нас це частування вже апріорі з гірким присмаком.

Ще статті по темі

Back to top button