Суспільство

На Чернігівщині «Наш край» відновив кінопокази в селах двох громад (Фото)

На Чернігівщині за сприяння політичної партії «Наш край» відновлено кінопокази в селах двох громад.

У Козелецькій громаді за підтримки політичної партії «Наш край» перший сеанс відбувся у будинку культури с. Лихолітки. Місцеві жителі мали змогу переглянути український комедійний фільм.

У Комарівській громаді Борзнянського району організовано кінопокази та концертні програми. Перший сеанс відбувся в будинку культури с. Прохори, де жителям демонструвався український патріотичний фільм. Як і колись, кіносеанси стали культурною подією для сіл, що гуртує громаду, створює приємну атмосферу співпереживання зі своїми земляками.

Крім того, яскравою подією для жителів Прохорів був і концерт улюбленого місцевого гурту «Смоляни», слава про який давно гримить за межами рідного села і навіть Чернігівщині. На сьогодні це тріо дуже талановитих людей, готових передати енергетику своєї душі, української пісні, об’єднати людей, піднести їхні почуття та настрій. Їхні обробки українських народних пісень, неповторні голоси нікого не залишають байдужими у залі, викликаючи бурхливі оплески.

«Наш край» на Чернігівщині відстоює створення об’єднаних територіальних громад, тож відновлення кінопоказів, концерти є першим кроком у покращенні культурного дозвілля для жителів Комарівської і Козелецької ОТГ.

Активісти партії «Наш край» планують продовжувати покази кінофільмів та концерти в обох громадах. Організатори акції мають намір запропонувати жителям громад переглянути сучасні патріотичні фільми, як художні, так і документальні. Адже останніми роками в прокат вийшло чимало українських стрічок, що заслуговують на увагу глядачів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button