Суспільство

На Чернігівщині проходять сходи сіл

*Актуально

На Чернігівщині депутати рад різних рівнів від партії «Наш край» беруть участь у сходах сіл, що традиційно відбуваються навесні. На них обговорюють актуальні питання розвитку громад. Упродовж цього тижня депутати та голова виконкому обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика відвідали сходи сіл у Дмитрівці Бахмацького району та Смолянці на Куликівщині.

У селі Смолянка депутат Олишівської селищної ради від «Нашого краю» Ольга Бутрим (Смолянка входить до складу Олишівської ОТГ) порушила питання налагодження постійного вивезення сміття з населеного пункту. Також наголосила на важливості проведення нормативно-грошової оцінки землі, аби власники паїв отримували вищі доходи. Юрій Музика обговорив із депутатами й активістами «Нашого краю» ключові питання розвитку громади, насамперед відновлення вуличного освітлення в населених пунктах, зокрема і Смолянці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» добився надбавок за престижність праці вчителям Чернігова

Під час зустрічі в Дмитрівці депутат селищної ради від «Нашого краю» Віта Нестеренко озвучила питання виконання орендарем паїв своїх соціальних зобов’язань та налагодження постійного ефективного діалогу. Юрій Музика взяв участь в обговоренні діяльності селищного голови від «Нашого краю» Станіслава Ковтуна, до роботи якого громада має претензії. Зокрема, йшлося про роботу місцевого комунального підприємства та тарифи на водопостачання. «Нам вдалося почути одне одного і розробити спільний план дій. Водночас я наголосив учасникам зустрічі: якщо будь-яка посадова особа, обрана від «Нашого краю», не працює на громаду і людей, то партія підтримає процедуру відкликання селищного голови за народною ініціативою», – запевнив голова виконкому обласної організації партії «Наш край».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button