Суспільство

На Чернігівщині сіятимуть хліб легендарні кіборги й іноземці

Мистецький хутір Обирок, що на Бахмаччині, запрошує на свято «Хліб своїми руками», яке відбудеться 5 травня.

До речі, у 2017-му виповнюється 10 років, відколи молоді люди переїхали сюди з великих міст і перетворили забутий хутір на мистецький. Тож усі події цього року будуть ювілейними!

Активісти раніше відремонтували хати і старий клуб, відновили інфраструктуру, прибрали вулиці, озера і ліс від сміття, переробили сінник на кіносарай, а хлів – на фінську сауну. Молоді люди переїхали сюди родинами – не для того, щоб ховатися від світу, а для того, щоб змінювати його.

Тож Обирок сьогодні – це не вмираюча провінція, а популярний освітньо-культурний центр, у якому працює хуторська рада та невеличка школа. З кожним роком дедалі більше знаменитих артистів підтримує Обирок дружніми концертами.

Ось уже 5 років поспіль на хуторі сіють і жнуть хліб своїми руками, і на це свято праці збираються добрі люди з усього світу.

Цьогоріч серед хліборобів будуть легендарні кіборги, артисти, режисери, художники, юристи, мандрівники, журналісти, бізнесмени, діти і пенсіонери.

Окрім українців, цього року хліб своїми руками сіятимуть хлібороби з Німеччини, Ізраїлю, Туреччини, Франції, США та Чилі.

18155443_813298988839472_377316852_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button