Суспільство

На Чернігівщині в День перемоги транслювали військовий парад у Москві

У День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в області відбулися мітинги. Загалом усе пройшло спокійно і без провокацій. Лише в Чернігові на мітинг вийшли кілька чоловіків у формі радянського зразка, а один із них начепив на себе георгіївську стрічку.

А у Ріпках місцева ветеранська організація організувала онлайн-трансляцію військового параду в Москві. Про це на своїй сторінці у мережі написав чернігівський активіст Олександр Ясенчук.

Більше подробиць ЧЕline розповів активіст «Самооборони» з Ріпок Андрій Воєдило.

«Це було під час мітингу-реквієму в центральному парку Ріпок. Члени районної ветеранської організації сиділи на лавочці та зібрали біля себе невеличкий гурт людей. Один із них тримав у руках планшет і через інтернет вів трансляцію військового параду в Москві. Ці люди похилого віку жваво обговорювали парад і були в захваті від трансляції. Окрім того, один чоловік почав лаятися нецензурними словами і скаржитися на те, що «гади» розвалили Радянський Союз. Естафету невдоволених підхопила жіночка похилого віку, яка скаржилася на те, що зараз не дозволяють носити на мітингах червоних комуністичних прапорів», – зазначив  Андрій Воєдило.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button