Суспільство

На Чернігівщині відбулися тактичні навчання з бойової стрільби (Фото)

На Чернігівщині 1-ша окрема танкова бригада оперативного командування «Північ» завершила тактичні навчання з бойової стрільби.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі оперативного командування «Північ».

Захід відбувся під особистим керівництвом командувача військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України генерал-майора В’ячеслава Назаркіна.

За задумом навчань особовий склад частини відпрацював питання ураження противника в різних видах бою, за умови різкої зміни обстановки, застосування умовним противником радіоперешкод і виконання вогневих завдань в умовах, максимально наближених до бойових.

До участі в підтримці дій бригади на умовному полі бою було залучено підрозділи армійської авіації, підрозділи оперативного забезпечення, а також авіації Повітряних сил Збройних сил України.

За ходом проведення активної фази спостерігав начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України генерал-армії Віктор Муженко і Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Попко.

Метою навчання визначалось вдосконалення рівня злагодженості підрозділів, нарощування командирською ланкою досвіду в прийнятті рішень під час ведення вогню та підвищення професійної майстерності та моральної стійкості особового складу.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button