Суспільство

На Чернігівщині випробовували новітню методику для українського війська (Фото)

У селищі Десна Чернігівської області на базі 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України закінчились навчання з керівним складом військових вишів та навчальних центрів із впровадження сучасної методики фахової підготовки військових.

«Той передовий досвід ведення бойових дій, який був, який зараз є у зоні антитерористичної операції, акумульовано в нашому навчальному центрі. Зважаючи на нього, внесені зміни до відповідних програм підготовки з метою відпрацювання єдиного порядку проведення і правильності єдиної методики, що надалі дасть можливість готувати військовослужбовців як у навчальних центрах, так і в бойових частинах у районах відведення», – зазначив начальник 169-го навчального центру Віктор Ніколюк.

Основні складові навчання – це бойовий досвід, практика та якість підготовки. За новою методикою час підготовки воїнів буде зменшений, водночас кількість навчальних годин збільшиться, що надасть можливість за найкоротші строки готувати військовослужбовців.

Надалі в разі успішних показників випробування сучасну фахову методику підготовки бійців буде впроваджено в усіх навчальних закладах Збройних сил України.

Джерело: Медіа-центр МО України (м.Чернігів)

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button