Суспільство

На Чернігівщині з’явилася ще одна опорна школа

*Актуально

Фракція «Наш край» у Ріпкинській районній раді на черговій сесії, що відбулася 6 вересня, підтримала важливі соціальні та освітні питання. Про це повідомив керівник фракції Петро Головач.

Серед важливих для жителів Ріпкинського району він назвав схвалення змін до районної програми «Організація харчування в загальноосвітніх навчальних закладах Ріпкинського району в 2017 році» та затвердження районної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2017-2021 роки.

«Ми схвалили зміни до програми шкільного харчування щодо збільшення вартості безкоштовного забезпечення харчуванням дітей пільгових категорій та внесли відповідні зміни до районного бюджету», – пояснив Петро Головач.

Також депутати «Нашого краю» підтримали визнання Ріпкинської школи І-ІІІ ступенів № 2 опорним закладом і присвоїли ім’я педагога Софії Русової Ріпкинській гімназії. До речі, саме Ріпкинська ЗОШ № 2 є одним із навчальних закладів Чернігівщини, що бере участь у пілотному проекті «Нова українська школа».

«Усі питання, які розглядали сьогодні, важливі, і ми їх підтримали», – резюмував проведення сесії райради керівник фракції «Наш край».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button