Суспільство

На Чернігівщині затримано 9 рибалок-порушників

Чернігівським рибоохоронним патрулем протягом трьох днів виявлено 9 порушень правил рибальства із загальними збитками на суму 9 857 грн.

Про це ЧЕline повідомили в Чернігівському рибоохоронному патрулі.

Під час рибоохоронного рейду водоймами Сосницького району 8 серпня затримано двох порушників, які на забоці річки Десна біля с. Купчичі виловлювали рибу забороненими знаряддями лову – сітками. Порушниками виявились місцевий житель і житель с. Загребельне. Загальні збитки, за даними фактами правопорушень, становлять 3 570 грн.

На озері Самецьке с. Велике Устя 9 серпня затримано місцевого жителя, який за допомогою трьох зяберних сіток виловив 13 кг риби. Збитки за цим фактом становлять 3 652 грн.

У Козелецькому районі 9 серпня на забоці р. Десна біля с. Соколівка затримано мешканця м. Ніжин, який за допомогою 2 зяберних сіток встиг наловити риби, завдавши збитків на 493 грн.

У ході рибоохоронного рейду водоймами Ріпкинського району 9 та 10 серпня в урочищі «Замглай» біля с. Вишневе та смт Замглай патрулем затримано 4 порушників, які «рибалили» за допомогою сіток. Порушники завдали державі збитків на 2 142 грн.

Матеріали про адмінправопорушення направлені до районних судів для притягнення порушників до відповідальності, риба і заборонені знаряддя лову вилучені.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button