Суспільство

На Чернігівщину з дискусійним марафоном їдуть експерти Представництва ЄС

З 28 по 30 листопада на Чернігівщині пройде інформативний марафон у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні».

28 листопада у Чернігові відбудеться «Дискусійна панель про безвізовий режим у Чернігові від Представництва ЄС в Україні «Безвіз: про що мають знати громадяни».

Також цього дня у Чернігові пройде «Панельна дискусія від Представництва ЄС для бізнесу у Чернігові та області «Вихід на ринки ЄС: можливості, інструменти та успішні історії українських бізнесменів».

«Публічна презентація проектів та можливостей співпраці з ЄС для Чернігова та області» відбудеться вже 29 листопада. І цього ж дня в обласному центрі проведуть тренінг від Представництва Європейського Союзу в Україні з написання грантових заявок на проекти та конкурси ЄС.

А 30 листопада відбудеться публічна дискусія для молоді, активістів та представників ГО Ніжина. Також у Ніжині цього дня дискутуватимуть про безвізовий режим.

Головні спікери на бізнесову дискусійну панель:

Олег Мирошниченко – провідний український консультант, який працює для Представницта ЄС.

Олександр Нікітенков – керівник практики тендерного супроводу юридичної компанії «Правое дело» (як брати участь у тендерних закупівлях в країнах ЄС, покрокова інструкція, власний досвід компанії, яка займається супроводом цієї діяльності)

Модератор : Павло Білодід ( Києво-Могилянська бізнес школа)

І обов’язково готуйте запитання. Адже це буде дискусія, а не лекція!

Ще статті по темі

Back to top button