Суспільство

На ділянках по вул. Пушкіна та Гетьмана Полуботка перекрили рух транспорту (Схема)

У період з 19 липня до 28 липня включно на ділянці по вул. Пушкіна (від вул. Шевченка до вул. Гетьмана Полуботка) та на ділянці по вул. Гетьмана Полуботка (від вул. Пушкіна до проспекту Миру) буде перекритий рух автотранспорту.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

На цих ділянках КП «Чернігівводоканал» відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради проводитиме ремонтні роботи на колодязях каналізаційних та водопровідних мереж.

У зв’язку з проведенням цих робіт, у місті буде тимчасово припинено рух електричного транспорту за маршрутами № 1 «Вокзал — Сіверянка» та № 9 «Завод Автодеталь – 2-га міська лікарня» та рух автомобільного транспорту за автобусним маршрутом № 39 «Олександрівка – вул. Старобілоуська». Натомість планується запровадження автобусного маршруту № 1-А «Вокзал — Сіверянка».

Також повідомляємо, що автобусний маршрут № 39 «Олександрівка – вул. Старобілоуська» буде тимчасово обслуговувати рухомий склад, частково знятий з маршруту № 27 «Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод».

Схеми руху автобусних маршрутів № 1-А «Вокзал — Сіверянка», № 16 «Залізничний вокзал – Дачі (Улянівка)», № 27 «Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод» та «Олександрівка – вул. Старобілоуська», № 44«Епіцентр — Зарічне» будуть тимчасово змінені в частині проходження перекритої ділянки наступним чином (в прямому та зворотному напрямках): після вул. Шевченка здійснюється поворот на вул. О. Міхнюка, на проспект Перемоги, далі за маршрутом.

На ділянках, де проводитиметься ремонт, будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові. Комунальному шляхо-будівельному підприємству міської ради на час проведення робіт доручено забезпечити освітлення цих ділянок вулиць в нічний час. Крім того, Управління патрульної поліції у м. Чернігові забезпечуватиме нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

09100

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button