Суспільство

На Коропщині діти грають в смертельні ігри

Дітей однієї зі шкіл Коропщини завербували до смертельної гри. Про «Синій Кит» ми уже розповідали.

Інтернет гру в соцмережах розповсюджують професійні психологи. У приватні повідомлення адміністратори надсилають завдання для учасників цієї гри. Уся гра націлена на те, аби самому собі нанести шкоду. Фінал гри – смертельне завдання, яке учасник повинен або сфотографувати, або транслювати онлайн.

Психологи радять батькам більше уваги приділяти своїм дітям та створити особисті сторінки в соцмережах.  Зазвичай діти, які захоплюються подібним – пишуть незрозумілі пости на своїх сторінках.

Так в одній зі шкіл Коропського району вчителі помітили видимі травми на руках кількох учнів середньої ланки. Коли почали — роздивлятися інших – були шоковані.

Майже увесь клас, за виключенням кількох школярів, був завербований до смертельної гри «Синій Кит».

«Збирали батьківські збори і в нашій школі, і в районній», — розповідає мама одного школяра. Назвати своє ім’я вона не наважується. Каже, боїться за психологічний стан сина. Після розповсюдження цієї інформації діти реагують по різному.

«Я поговорила із сином, він переконує, що це просто цікавість, і на інші завдання він та його друзі не пішли б», — розповідає мама.

В управлінні освіти не називають конкретну школу, аби уберегти дітей від стресу. Адже нині з ними працюють психологи.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button