Суспільство

На Масанах побудують дві школи

У мікрорайоні Масани, у Чернігові, планується будівництво двох шкіл та звершення будівництва садку-ясел.

Про це йде мова у проекті Програми економічного та соціального розвитку на 2018 рік.

Так, міська рада запланувала у наступному році виготовити проектно-кошторисну документацію на будівництво школи у ІІІ мікрорайоні житлового району «Масани» на 1000 місць і в тому ж мікрорайоні на 1080 місць.

Будівництво багатостраждального дитячого садочку на Масанах обіцяють закінчити у наступному році.

Додамо, що міська рада хоче виготовити проектно-кошторисну документацію і на будівництво навчально-виховного комплексу на 345 дітей на Бобровиці.

Крім того, Програмо передбачаються ремонти покрівель у закладах освіти міста, придбання 132 персональних комп’ютерів, 34 мультимедійних дошок для шкіл та обладнати навчальні заклади протипожежною сигналізацією. Кількисних показників, нажаль, немає.

Також, планується відкриття двох центрів розвитку дитини та благоустрій територій шкіл і садочків.

У наступному році міська рада хоче започаткувати у професійно-технічних навчальних закладах впровадження елементів дуальної форми навчання (паралельне навчання учнів у навчальному закладі та на підприємстві).

Заходами Програми також передбачається Будівництво прибудови до музичної школи № 1 імені С. В. Вільконського, капітальний ремонт будівлі бібліотеки-філії №3 та капітальний ремонт приміщень ККЗ «Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді».

Автор: Чернігівщина: події і коментарі

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button