Суспільство

На орендованих землях замість мисливців з’явились котеджі

Прокуратура області в апеляційному  порядку оскаржила рішення господарського суду Чернігівської області від 17 травня, яким відмовила у задоволенні позову про розірвання договору ведення мисливського господарства на території угідь площею 26 тис. га.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Підставою для звернення до суду став виявлений факт надання в 2001 році в користування приватній структурі 26 тис. га угідь для ведення мисливського господарства за умови заборони будівництва на землях лісового фонду будь-яких капітальних будівель.

Водночас суб’єктом господарювання на орендованих землях посеред лісового масиву поблизу водного об’єкту було збудовано котеджі для відпочинку та будинок лісника готельного типу.

Окрім порушень умов угоди на використання мисливських угідь, будівництво здійснювалося без погодження постійного лісокористувача, дозволів управління лісового та мисливського господарства й органу Держархбудінспекції.

Принципово та поступово відстоюючи інтереси держави, ухвалене рішення суду першої інстанції, прокуратурою області оскаржено до Київського апеляційного господарського суду.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Уважаемая редакция а сделайте так же расследование по строительству Областной прокуратурой капитальных зданий в черте города возле р.Десна и озера Яма. Там кстати как в частном имении проживает Черниговский областной прокурор?!

Back to top button