Суспільство

На туризм і промоцію Чернігова хочуть витратити мільйони

На реалізацію «Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки» з міської казни планують витратити 2,6 мільйона гривень. Це питання розглянуть на черговому засіданні сесії Чернігівської міської ради, яке відбудеться 26 січня.

Мета програми полягає в створенні конкурентоздатного туристичного продукту, збільшенні туристичних потоків, перетворенні туризму на одну з найбільш прибуткових галузей економіки Чернігова, що забезпечить значний внесок у соціально-економічний розвиток міста шляхом збільшення дохідної частини бюджету Чернігова за рахунок податкових та валютних надходжень, припливу інвестицій, збільшення кількості робочих місць, а також створення сприятливих умов для відпочинку та зміцнення здоров’я мешканців і гостей міста за умов збереження і раціонального використання культурно-історичної та природної спадщини Чернігова.

На створення (із доменним іменем visit або travel) та постійне удосконалення системи адміністрування та керування офіційним міським туристичним ВЕБ-сайтом відповідно до нових досягнень програмування. «Розкрутка» сайту в мережі Інтернет у 2017 році планують витратити 95 тисяч гривень.

На організацію та проведення інфотурів для працівників туристичних фірм, ЗМІ, проведення днів Чернігова у різних містах України та закордоном з метою популяризації туристичного потенціалу міста Чернігова у 2017 році хочуть витратити 130 тисяч гривень.

Ще статті по темі

Back to top button