Суспільство

На вихідних у Чернігові буде обмежено рух транспорту

Під час проведення заходів з нагоди урочистого відкриття туристичного сезону в Чернігові буде обмежено рух транспорту у центральній частини міста.

Так,  начальнику управління патрульної поліції у м. Чернігові Олександру Леонову доручено вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення масових заходів з 9.00 години 15 квітня до 22.00 години 17 квітня.

«На час проведення заходів обмежити рух транспорту у центральній частини міста Чернігова (Красна площа та прилеглі до неї вулиці) за виключенням громадського транспорту і обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів», — йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, козацький перформанс з виступами кінного театру, шоу лучників, масштабне фаєр-шоу, численні фестивалі, шоу квадроциклів і навіть встановлення силових рекордів відомими українськими стронгменами — все це, та багато іншого чекає чернігівців та гостей обласного центру на урочистому відкритті цьогорічного туристичного сезону.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button