Суспільство

Надійні ворота для дачі: лайфак для чернігівців

Жителі Чернігівщини полюбляють проводити вільний час у заміських будиночках чи на дачах, адже такий відпочинок доступний і зручний. Комфортно люди себе почувають також, коли їм ніхто не заважає. Щоб, так було, потрібно подбати про хороший паркан.

 Огорожа радуватиме, якщо її встановив професіонал

 Рано чи пізно настає час, коли кожен власник дачної ділянки замислюється про якісну огорожу. І у кожного ситуація різна. Одним треба замінити старе огородження, іншим – вперше поставити добротний паркан.

В усіх випадках без допомоги професіоналів не обійтись, зокрема,  фахівців київського інтернет- магазину «Спірит». Вони досконало володіють своєю справою. Тож можуть виготовити ворота стандартних розмірів і на замовлення.

Індивідуальний підхід особливо потрібен, коли йдеться про заміну існуючої огорожі. Бо встановити нові вуличні ворота в уже існуючий проріз не так просто. Стандартні конструкції можуть не відповідати розмірам, стилю, особливостям будови старого паркану, тому без доопрацювань не обійтись.

Про супер-сучасну огорожу

 Власникам дач і заміських будинків професіонали радять звернути увагу на секційні ворота для дому із зварної сітки. Порівняно з іншими вони мають ряд переваг. Головна із них: вони суттєво дешевші, ніж ворота із суцільного полотна.

Також ця огорожа легка. Тому не просідатиме під власною вагою.

Ворота довговічні, не бояться дощу і снігу. Усе завдяки тому, що сітка покрита спеціальним полімерним покриттям, яке запобігає іржавінню.

Натомість сітчаста будова дозволяє використовувати конструкції в тих місцях, де потрібно залишити оглядовість території або візуально не обмежувати простір.

Купити ворота для дачі, будинки або виробничої території можна зі знижкою на сайті spirit-co.com.ua/. Окрім того, менеджери магазину допоможуть розрахувати вартість замовлення зв’язавшись із клієнтом.

 Особливості воріт

 Ворота із зварної сітки бувають розсувні і розпашні.

Розсувні варто встановлювати, коли територія за парканом не дозволяє встановити класичні, бо заважають насадження, будівлі чи перекриється проїзд транспорту. В таких випадках вибір зупиняють на довговічних і практичних воротах, які переміщають на консолях. Взимку вони не підведуть.

Коли ж економити на території не доводиться, варто обирати розпашні ворота. Це оптимальний і відносно недорогий варіант.

Реклама

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А ток по таким воротам пустить можно? 🙂

Back to top button